De zekerheden van Vergelijk-autoverzekeringen

Je hebt bij ons de zekerheid van onafhankelijke dienstverlening. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je beslissing maakt op basis van de juiste informatie. Zijn jullie vergelijkingsresultaten betrouwbaar?

Als klant wil je duidelijkheid, volledigheid en objectiviteit. Dit kunnen wij garanderen. Bijvoorbeeld door geen reclame op onze website te tonen. Ook zijn onze vergelijkingsresultaten altijd onafhankelijk: de posities zijn niet te koop. De goedkoopste deal komt altijd bovenaan te staan. 

Wat is jullie verdienmodel?

We krijgen van verzekeraars een eenmalige of doorlopende vergoeding per afgesloten verzekering. Wij leveren voor deze vergoeding veel essentiële diensten. Onze software wordt constant verbeterd en verder ontwikkeld, zodat jij de markt gemakkelijk én transparant kunt vergelijken. Onze salesmanagers regelen voor jou de beste deals en onze verzekeringsexperts halen alle addertjes boven het gras. Vragen tijdens het vergelijken en overstappen? Dan helpen onze klantenservice-medewerkers je graag. En niet alleen tijdens, maar ook na het overstappen helpen zij je met al je vragen. De vergoedingen die wij ontvangen van verzekeraars beïnvloeden de vergelijkingsresultaten op geen enkele wijze. We trekken geen verzekeraars voor. We gegeven een compleet overzicht, zelfs van verzekeraars waar we geen vergoeding van ontvangen. 

Is het veilig om mijn persoonlijke gegevens op deze website in te vullen?

Ja, samen met Pricewise zijn wij geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens, voorheen het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). We voldoen aan alle organisatorische en technische veiligheids- en privacyeisen van de AP. Meer weten? Kijk op de Autoriteit Persoonsgegevens.

Geeft deze site mijn persoonlijke gegevens door aan derden?

Nee, in onze registratie bij de Autoriteit Persoonsgegevens is vastgesteld dat wij geen persoonlijke gegevens mogen vrijgeven aan derden. Sluit je een verzekering af via onze website? Dan geven wij alleen de benodigde gegevens voor het afsluiten door aan de verzekeraar. Verzekeraars zijn ook geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens en moeten zich dus ook houden aan alle organisatorische en technische veiligheids- en privacyeisen

Is mijn verbinding veilig?

Ja, alle pagina's waarop je persoonsgegevens moet invullen hebben een beveiligde verbinding met een SSL-veiligheidscertificaat. Via het HTTPS-protocol (HyperText Transfer Protocol Secure) met een 256 bits encryptie.

Hoe kan ik een aanvraag indienen?

Wil je een aanvraag indienen? Dit kan in 4 stappen: 

Stap 1: Start met vergelijken

Vul je postcode, geboortedatum en kenteken in. Als je je kenteken niet weet, kun je op 'Weet ik niet' klikken en de gegevens over je auto die nodig zijn voor het vergelijken zelf invullen. Klik daarna op 'Check je voordeel'. 

Stap 2: Kies een type autoverzekering

Wat voor hoofdverzekering wil je? WA, WA + beperkt casco of WA + allrisk (volledig casco)? Wij leggen je kort uit wat de verschillen zijn tussen deze hoofdverzekeringen. Op basis van de leeftijd en dagwaarde van je auto adviseren wij je over welke hoofdverzekering het beste bij je past. 

Stap 3: Kies de autoverzekering die bij jou past

Op basis van de gegevens die jij hebt ingevuld berekenen wij wat voor jou de goedkoopste autoverzekering is. De goedkoopste autoverzekering komt bovenaan het vergelijkingsresultaat te staan, maar je kunt er ook voor kiezen de resultaten te sorteren op polisscore. Om specifieke voorkeuren aan te geven kun je gebruikmaken van onze filteropties. 

Stap 4: Vraag de autoverzekering aan

Heb je een autoverzekering gevonden die bij jou past? Vraag deze dan aan. Wij sturen je aanvraag door naar je nieuwe autoverzekeraar. Je ontvangt van ons binnen 5 à 10 minuten een mail waarin staat of je voorlopig verzekerd bent. Binnen een aantal werkdagen hoor je of je aanvraag is afgerond en je definief verzekerd bent. Let op: je moet je huidige verzekering zélf opzeggen. 

Betalingsmogelijkheden autoverzekering 

Betaling gaat via automatische incasso. Je kunt zelf kiezen voor een maandelijkse of jaarlijkse betaling. 

Incasso-administratie

De automatische incasso wordt verzorgd door de volmachtgever (Voogd & Voogd) of de verzekeraar. Het is belangrijk om bij de betaling altijd het betalingskenmerk of polisnummer te vermelden. Deze autoverzekeraars verzorgen de automatische incasso zelf:

  • Allsecur
  • FBTO
  • Hema
  • InShared
  • Klaverblad
  • Lancyr
  • Verzekeruzelf.nl
  • WitGeld
  • Zelf